Hahnemühle kunstpapier-canvas - DIGITAL-SCAN

Bel voor informatie
Specialist in vele digitaliseringsprojecten. Scherp in prijs - kwaliteit en service
Ga naar de inhoud
Topkwaliteit van Hahnemühle
De papiersoorten van Hahnemühle, bekend om hun topkwaliteit, bieden exclusieve prints.
Met recht kan het als dé referentie beschouwd worden: al 420 jaar lang specialiseert Hahnemühle zich in papierproductie!
Van authentieke handgeschepte kunstenaarsvellen tot het fijnste digitale fotopapier - mat, glossy of canvas - experts vertrouwen sinds mensheugnis op de unieke gecertificeerde Hahnemühle-producten.
De verbluffende kwaliteit van het papier dankt Hahnemühle aan een eeuwenoude traditie waarmee het tegelijk inspeelt op de meeste recente technische ontwikkelingen. Ervaring en expertise gaan bij Hahnemühle dus duidelijk hand in hand.
Er wordt geprint met 12 verschillende gepigmenteerde Epson Ultrachrome HDX inkten op een Epson SC-P20000 printer in de hoogste printresolutie van 2880 dots per inch.
Voor een Fine Art Print kun je kiezen tussen 12 soorten hoogwaardig papier van het merk Hahnemühle en 3 soorten van het merk Canson. We kunnen je hierin adviezen geven als dat nodig is. Daarna kun je het formaat definiëren, uit een zeer ruime keuze van standaard formaten, of een formaat op maat definiëren om de originele afmetingen van je foto te respecteren. Voeg naar wens een witte rand toe, met een breedte naar keuze.
De meest populaire soorten vind je hieronder uitgelegd. Daarnaast een subliem canvas doek met een satijn-matte uitstraling. Klik op de afbeeldingen voor een close-up.
Hahnemühle Photo Rag® Bright White
Hahnemühle Photo Rag® Bright White
310 gsm · 100% katoen · helder wit

Hahnemühle Photo Rag® Bright White is een lichtwit katoenen kunstenaarspapier met een inkjetcoating, speciaal ontworpen voor FineArt-toepassingen. De zacht uitgesproken viltstructuur en het karakteristieke, zachte Photo Rag®-gevoel geven elke FineArt-afdruk een expressieve diepte en driedimensionaliteit. In combinatie met de matte premium inkjetcoating ontstaan ​​indrukwekkende fine art prints, die indruk maken met heldere kleuren, diepzwart en een uitzonderlijke weergave van details. De hoge mate van papierwitheid zorgt er ook voor dat contrastrijke motieven bijzonder briljant worden weergegeven. Het zuur- en ligninevrije Photo Rag® Bright White voldoet aan de hoogste eisen voor verouderingsbestendigheid en is perfect voor de reproductie van FineArt-foto’s en kunstwerken.
Hahnemühle German Etching
Hahnemühle German Etching®
310 gsm · 100% α-Cellulose · wit

Hahnemühle German Etching® is een traditioneel in een mal gemaakt koperdrukpapier, compleet met een inkjetcoating die speciaal is ontworpen voor FineArt-toepassingen. Het witte kunstpapier van 100% alfa-cellulose wordt gekenmerkt door zijn buitengewoon fluweelzachte gevoel en zijn fijne, duidelijk gedefinieerde viltstructuur. De unieke oppervlaktetextuur geeft afbeeldingen een heel speciaal tintje en toont ze in al hun pracht met een indrukwekkend driedimensionaal effect en diepte. De premium matte inkjetcoating garandeert uitstekende printresultaten met een uitstekende weergave van kleur en detail, diep zwart en optimale contrasten. German Etching is zuur- en ligninevrij en voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van verouderingsbestendigheid. Dit zwaargewicht FineArt-inkjetpapier is een van de meest populaire papiersoorten voor FineArt-afdrukken en kunstreproducties dankzij het karakteristieke voelbare gevoel en de oppervlaktestructuur.
Hahnemuhle Bamboo
Hahnemühle Bamboo
290 gsm · 90% bamboevezels · natuurlijk wit

Hahnemühle Bamboo is ‘s werelds eerste FineArt-inkjetpapier gemaakt van 90% bamboevezels en staat voor natuurlijkheid en hulpbronnenbesparende papierproductie. Het natuurlijk witte, warm getinte bamboepapier is vrij van optische witmakers en maakt indruk met zijn zachte, licht getextureerde viltstructuur en sensueel gevoel. De matte premium inkjetcoating levert uitstekende printresultaten met fijne kleur- en detailweergave en laat vooral warme kleuren en monochrome prints glanzen. Bamboe is zuur- en ligninevrij en voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van verouderingsbestendigheid. De unieke combinatie van duurzame bamboevezels, zachte oppervlaktestructuur en overtuigende printkwaliteit geeft het kunstwerk sensualiteit en ziel.
Hahnemuhle Agave
Hahnemühle Agave
290 gsm · 70% agavevezel · 30% katoen · wit

Hahnemühle Agave breidt de Natural Line uit met een FineArt inkjetpapier dat wordt geproduceerd met agavevezels. 70% van dit unieke, milieuvriendelijke FineArt-inkjetpapier is gemaakt van sisalvezels. Het basismateriaal valt op door zijn helderwitte natuurlijke tint en bevat geen optische witmakers. De ruwe, maar delicaat gedefinieerde oppervlaktestructuur geeft het onderwerp een boeiend gevoel van diepte en maakt indruk met een aangenaam, zacht gevoel. Kleuren en details worden schitterend weergegeven, de diepte van het zwart springt er echt uit en contrasten worden met verbluffend effect weergegeven. De combinatie van unieke ruwe vezelmaterialen, een helderwitte natuurlijke tint, een uitgebalanceerde oppervlaktestructuur en de gebruikelijke hoge printkwaliteit maakt het tot een exclusief, veelzijdig FineArt-inkjetpapier.
Hahnemuhle Hemp
Hahnemühle Hemp
290 gsm · 60% hennepvezel · 40% katoen · wit

Hahnemühle Hemp gebruikt een van de oudste en meest diverse natuurlijke vezels ter wereld en is gemaakt van 60% hennepvezel. De basis van het FineArt-inkjetpapier maakt indruk met zijn helderwitte natuurlijke tint en dankzij de helderwitte kleur van de hennepvezels zijn geen optische witmakers nodig. Het licht gestructureerde oppervlak geeft het papier een aangenaam, zijdeachtig gevoel. In combinatie met de matte premium inkjetcoating is dit een echt veelzijdig FineArt inkjetpapier. Kleuren en details worden schitterend weergegeven, de diepte van het zwart springt er echt uit en contrasten worden met verbluffend effect weergegeven. Hennep was eeuwenlang een essentieel onderdeel van de papierproductie en vanwege zijn extreem robuuste vezels wordt het vaak gebruikt voor langdurige historische documenten, zoals de Gutenbergbijbel en de Amerikaanse onafhankelijkheidsverklaring.
Hahnemuhle Museum Etching
Hahnemühle Museum Etching
350 gsm · 100% katoen · natuurlijk wit

Hahnemühle Museum Etching is een natuurlijk wit katoenen kunstpapier met een inkjetcoating die speciaal is geoptimaliseerd voor FineArt-afdrukken. Dit zwaargewicht papier met textuur bevat geen optische witmakers en wordt gekenmerkt door zijn hoge stabiliteit. Het fijn gestructureerde oppervlak met fijne viltstructuur geeft FineArt-prints extra diepte en een driedimensionaal effect. In combinatie met de puur katoenen basis zorgt dit voor een heerlijk zacht tastgevoel en artistieke indruk. De premium matte inkjetcoating zorgt voor uitstekende printresultaten. Kleuren zijn heerlijk levendig, de diepte van het zwart valt echt op en details worden perfect gereproduceerd. De zuur- en ligninevrije museumets voldoet aan de strengste eisen voor ouderdomsbestendigheid en is ideaal voor het reproduceren van foto’s en kunstwerken.
Hahnemuhle Artist canvas
Fine-Art canvasdoek
340 gsm · Poly-katoen · natuurlijk wit

Bijzonder mooi is om uw kunstwerken te laten reproduceren op Fine-Art Canvas (geeft de indruk van een acryl- olieverfschilderij). Prints op dit materiaal garanderen een bijzonder authentiek effect met heldere kleuren en een hoge intensiteit van zwart. Er wordt gebuik gemaakt van hoogwaardige, oplosmiddelvrije Epson Ultrachrome ® RS inkten die in een zeer hoge resolutie worden opgebracht op het doek. Canvas is een stevig weefsel dat traditioneel gemaakt is van katoen en hennepvezels van ca 340 grm. Deze wordt voorzien van een satijn matte, UV bestendige coating en gaat levenslang mee. Het doek wordt opgespannen op een 20mm of 40mm dik houten spieraam (PEFC keurmerk). Dit spieraam trekt niet krom (speciaal verlijmde houtdelen) en staat garant voor jarenlang kijk plezier.
CONTACT

Digital-Scan
De Terrassen 32
7325 JD
Apeldoorn
OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m vrijdag
09:00 - 18:00 uur
Bezoeken op afspraak

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m vrijdag
09:00 - 18:00 uur
Bezoeken op afspraak

Copyright © 2005 - 2023 | Alle rechten voorbehouden Digital-Scan
Copyright © 2005 - 2023 | Alle rechten voorbehouden Digital-Scan
Copyright © 2005 - 2023 | Alle rechten voorbehouden Digital-Scan
OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m vrijdag
09:00 - 18:00 uur
Op zon-en feestdagen gesloten

Bezoeken op afspraak

Copyright © 2005 - 2023 | Alle rechten voorbehouden Digital-Scan
Terug naar de inhoud