Hahnemühle kunstpapier-canvas - DIGITAL-SCAN

Bel voor informatie
Specialist in vele digitaliseringsprojecten. Scherp in prijs - kwaliteit en service
Ga naar de inhoud
Topkwaliteit van Hahnemühle
De papiersoorten en canvas van Hahnemühle, bekend om hun topkwaliteit, bieden exclusieve prints.
Met recht kan het als dé referentie beschouwd worden: al 420 jaar lang specialiseert Hahnemühle zich in papierproductie!
Van authentieke handgeschepte kunstenaarsvellen tot het fijnste digitale fotopapier - mat, glossy of canvas - experts vertrouwen sinds mensheugnis op de unieke gecertificeerde Hahnemühle-producten.
De verbluffende kwaliteit van het papier dankt Hahnemühle aan een eeuwenoude traditie waarmee het tegelijk inspeelt op de meeste recente technische ontwikkelingen. Ervaring en expertise gaan bij Hahnemühle dus duidelijk hand in hand.
Er wordt geprint met 12 verschillende gepigmenteerde Epson Ultrachrome HDX inkten op een Epson SC-P20000 printer in de hoogste printresolutie van 2880 dots per inch.
Voor een Fine Art Print kun je kiezen tussen 12 soorten hoogwaardig papier van het merk Hahnemühle en 3 soorten van het merk Canson. We kunnen je hierin adviezen geven als dat nodig is. Daarna kun je het formaat definiëren, uit een zeer ruime keuze van standaard formaten, of een formaat op maat definiëren om de originele afmetingen van je foto te respecteren. Voeg naar wens een witte rand toe, met een breedte naar keuze.
De meest populaire soorten vind je hieronder uitgelegd. Daarnaast een subliem canvas doek met een satijn-matte uitstraling.

Eenvoudig zelf hoogwaardige Fine-Art prints bestellen
Onze werkwijze:

  • U neemt eerst contact op via email of telefoon voor uw wensen.
  • Lever uw eigen bestand aan via Wetransfer naar info@digital-scan.nl
  • Het bestand wordt gecheckt op formaat, resolutie, kwaliteit etc.
  • Eventuele aanpassingen worden met u besproken.
  • In overleg maakt u een keuze voor fine-art papier, canvas of iets anders.
Hahnemühle Photo Rag® Bright White
Hahnemühle German Etching
Hahnemuhle Bamboo
Hahnemuhle Agave
Hahnemuhle Hemp
Klik op de afbeelding voor een vergroting
Hahnemühle Photo Rag®  308 gsm · 100% katoen · wit

Photo Rag® is een natuurlijk wit papier met een zeer fijne structuur en gemaakt van 100% katoenvezel. Bevat geen chemische toevoegingen en is hierdoor zuurvrij en pH-neutraal (waarde 4-6), zeer lange levensduur en zeer goed waterbestendig.
Photo Rag® is het populairste papier bij fotografen voor het printen van fine-art. Het gladde oppervlak en de structuur maken Photo Rag® breedt inzetbaar en ideaal voor zowel kleur als zwart/wit foto’s en art reproducties met een diepe zwarting.
Hahnemühle German Etching  310 gsm · 100% α-Cellulose · wit

Hahnemühle German Etching® is een traditioneel in een mal gemaakt koperdrukpapier. Het witte kunstpapier van 100% alfa-cellulose wordt gekenmerkt door zijn buitengewoon fluweelzachte gevoel en zijn fijne, duidelijk gedefinieerde viltstructuur. De unieke oppervlaktetextuur geeft afbeeldingen een heel speciaal tintje en toont ze in al hun pracht met een indrukwekkend driedimensionaal effect en diepte. De premium matte inkjetcoating garandeert uitstekende printresultaten met een uitstekende weergave van kleur en detail, diep zwart en optimale contrasten. German Etching is zuur- en ligninevrij en voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van verouderingsbestendigheid.
Hahnemühle Bamboo  290 gsm · 90% bamboevezels · natuurlijk wit

Hahnemühle Bamboo is ‘s werelds eerste FineArt-inkjetpapier gemaakt van 90% bamboevezels en staat voor natuurlijkheid en hulpbronnenbesparende papierproductie. Het natuurlijk witte, warm getinte bamboepapier is vrij van optische witmakers en maakt indruk met zijn zachte, licht getextureerde viltstructuur en sensueel gevoel. De matte premium inkjetcoating levert uitstekende printresultaten met fijne kleur- en detailweergave en laat vooral warme kleuren en monochrome prints glanzen. Bamboe is zuur- en ligninevrij en voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van verouderingsbestendigheid. De unieke combinatie van duurzame bamboevezels, zachte oppervlaktestructuur en overtuigende printkwaliteit geeft het kunstwerk sensualiteit en ziel.
Hahnemühle Agave  290 gsm · 70% agavevezel · 30% katoen · natuurlijk wit

Hahnemühle Agave wordt geproduceerd met agavevezels. 70% van dit unieke, milieuvriendelijke FineArt-inkjetpapier is gemaakt van sisalvezels. Het basismateriaal valt op door zijn helderwitte natuurlijke tint en bevat geen optische witmakers. De ruwe, maar delicaat gedefinieerde oppervlaktestructuur geeft het onderwerp een boeiend gevoel van diepte en maakt indruk met een aangenaam, zacht gevoel. Kleuren en details worden schitterend weergegeven, de diepte van het zwart springt er echt uit en contrasten worden met verbluffend effect weergegeven. De combinatie van unieke ruwe vezelmaterialen, een helderwitte natuurlijke tint, een uitgebalanceerde oppervlaktestructuur en de gebruikelijke hoge printkwaliteit maakt het tot een exclusief, veelzijdig FineArt-inkjetpapier.
Hahnemühle Hemp  290 gsm · 60% hennepvezel · 40% katoen · natuurlijk wit

Hahnemühle Hemp gebruikt een van de oudste en meest diverse natuurlijke vezels ter wereld en is gemaakt van 60% hennepvezel. De basis van het FineArt-inkjetpapier maakt indruk met zijn helderwitte natuurlijke tint en dankzij de helderwitte kleur van de hennepvezels zijn geen optische witmakers nodig. Het licht gestructureerde oppervlak geeft het papier een aangenaam, zijdeachtig gevoel. Kleuren en details worden schitterend weergegeven, de diepte van het zwart springt er echt uit en contrasten worden met verbluffend effect weergegeven. Hennep was eeuwenlang een essentieel onderdeel van de papierproductie en vanwege zijn extreem robuuste vezels wordt het vaak gebruikt voor langdurige historische documenten, zoals de Gutenbergbijbel en de Amerikaanse onafhankelijkheidsverklaring.
Hahnemühle Museum Etching  350 gsm · 100% katoen · natuurlijk wit

Hahnemühle Museum Etching is een natuurlijk wit katoenen kunstpapier met een inkjetcoating die speciaal is geoptimaliseerd voor FineArt-afdrukken. Dit zwaargewicht papier met textuur bevat geen optische witmakers en wordt gekenmerkt door zijn hoge stabiliteit. Het fijn gestructureerde oppervlak met fijne viltstructuur geeft FineArt-prints extra diepte en een driedimensionaal effect. In combinatie met de puur katoenen basis zorgt dit voor een heerlijk zacht tastgevoel en artistieke indruk. Kleuren zijn heerlijk levendig, de diepte van het zwart valt echt op en details worden perfect gereproduceerd. De zuur- en ligninevrije museumets voldoet aan de strengste eisen voor ouderdomsbestendigheid en is ideaal voor het reproduceren van foto’s en kunstwerken.
Hahnemuhle Museum Etching
Hahnemuhle Artist canvas
Hahnemühle Fine-Art Canvas

Bijzonder mooi is om uw kunstwerken te laten reproduceren op Fine-Art Canvas (geeft de indruk van een acryl- olieverfschilderij). Prints op dit materiaal garanderen een bijzonder authentiek effect met heldere kleuren en een hoge intensiteit van zwart. Canvas is een stevig weefsel dat traditioneel gemaakt is van katoen en hennepvezels van ca 340 grm. Deze wordt voorzien van een UV bestendige coating en gaat levenslang mee. Het doek wordt opgespannen op een 20mm of 40mm dik houten spieraam (PEFC keurmerk). Dit spieraam trekt niet krom (speciaal verlijmde houtdelen) en staat garant voor jarenlang kijk plezier.
Hahnemuhle Rice paper
Hahnemühle Rice Paper  100 gsm · 100% α-cellulose · wit

Hahnemühle Rice Paper is een zeer licht, op cellulose gebaseerd FineArt-inkjetpapier met een inkjetcoating die speciaal is afgestemd op FineArt-toepassingen. Het witte, licht getextureerde papier is vrij van optische witmakers. Het maakt indruk met subtiele waterlijnen en wordt gekenmerkt door zijn zachte gevoel. Hahnemühle Rice Paper is gemodelleerd naar de traditionele Japanse rijstpapiersoorten. Het geeft prints het uiterlijk van een traditionele Aziatische inkttekening (Sumi-e). Het zuurvrije rijstpapier voldoet aan de hoogste eisen voor verouderingsbestendigheid en is speciaal ontworpen voor de reproductie van oude documenten en Aziatische schildertechnieken.
CONTACT

Digital-Scan
De Terrassen 32
7325 JD
Apeldoorn
OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m vrijdag
09:00 - 18:00 uur
Bezoeken op afspraak

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m vrijdag
09:00 - 18:00 uur
Bezoeken op afspraak

Copyright © 2005 - 2024 | Alle rechten voorbehouden Digital-Scan
Copyright © 2005 - 2024 | Alle rechten voorbehouden Digital-Scan
Copyright © 2005 - 2024 | Alle rechten voorbehouden Digital-Scan
OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m vrijdag
09:00 - 18:00 uur
Weekend gesloten

Bezoeken alleen op afspraak

Copyright © 2005 - 2024 | Alle rechten voorbehouden Digital-Scan
Terug naar de inhoud